Challenge yourself bij
IPG Mediabrands Nederland

#Houseofchallengers

Challenge yourself in marketing, media en creatie.

Benieuwd hoe het is om bij IPG Mediabrands te werken? Dit is je kans. Want wij van House of Challengers zijn op zoek naar gedreven collega’s die graag zelf de regie hebben over hun carrière. Wij geloven in: ‘challenging the industry’ en ‘the power of collaboration’. Jij ook? Dan zoeken we jou. Dus ben jij een challenger met een eigen mening, open mind en wil je graag werken bij de uitdagendste internationale marketingbureaugroep? Dan zeggen wij: challenge yourself bij IPG Mediabrands.

2 locaties

450 mensen

4 labels

472 klanten

Bekijk al onze marketing vacatures

Wat IPG Mediabrands jou biedt: groei en gezelligheid

Werken bij IPG Mediabrands betekent: werken met ervaren marketingspecialisten, een gezellige werkomgeving en de mogelijkheid om flexibel en hybride te werken. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid leer- en ontwikkelingsprogramma, een goed pensioen en een soepele onboarding. Ook fijn: bij IPG Mediabrands staat er elke dag een verse lunch voor je klaar en kan je regelmatig rekenen op een feestje. Of dit nu een borrel, pubquiz, beachparty of een knallend eindejaarsfeest is. Natuurlijk mag je ook werken voor de mooie merken. Zoals: Nike, bol.com, Jumbo, Pathé, ANWB, War Child, Dyson en Rijksoverheid en veel meer.

Onze labels: hier kan jij jezelf zijn

Wij zijn een internationale bureaugroep met twee kantoren in Nederland, een in Amsterdam en een in Groningen. Hier bieden we een cultuur waar waarden gericht zijn op het bouwen van de wereld van morgen. We vinden het belangrijk om anderen naar een hoger niveau te tillen en tonen graag lef. Bij IPG Mediabrands staan diversiteit en inclusiviteit centraal. Dat jij je veilig voelt en jezelf kan zijn, is voor ons belangrijk. Gelukkig kan dat bij al onze labels: Initiative, UM, KINESSO, YUNE, MAGNA, Orion & Rapport.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij IPG Mediabrands

Geïnteresseerd in een baan, stage of traineeprogramma bij IPG Mediabrands? Of wil je vrijblijvend praten over jouw carrièremogelijkheden bij een van onze labels? Dat kan. Stuur een mailtje naar recruitmentnl@mbww.com. Ook als je je vrijblijvend wil oriënteren met een loopbaangesprek. Een van onze talentadviseurs neemt dan snel contact met je op. Bekijk onze vacatures door te klikken op onze merklogo’s en solliciteer direct als je een functie ziet die bij je past. Want bij IPG Mediabrands zijn de carrièremogelijkheden eindeloos.